Інтернет магазин Petko
укр
  • Пн.-Пт. - 1000-1800
  • Сб., Нд. - вихідний

Склад сухого корму для собак

Як визначити чи хороший склад сухого корму для собак?

Вчимося визначати хороший склад сухого корму для собак разом з інтернет-магазином Petko

Харчування – це дуже важлива складова здоров'я та загального стану наших вихованців. Раціон харчування собак повинен включати всі необхідні елементи, вітаміни і мінерали, для того щоб тварина з їжею отримувала весь комплекс поживних і корисних речовин.

Правильне харчування для собаки – це хороший сухий корм, до складу якого входять тільки натуральні інгредієнти. Склад сухого корму для собак – це перше на що потрібно звертати увагу при виборі гідного харчування для Вашого улюбленця.

Перевагами придбання сухого харчування для собак є те, що в ньому вже включено:

  • необхідну кількість білків, жирів і вуглеводів;
  • вітаміни;
  • мінерали;
  • збалансований склад залежно від породи і особливостей вихованця.

Придбання якісного корму для тварин – це не тільки здоров'я, це і гарний зовнішній вигляд. Від правильно підібраного корму буде гарна шерсть, міцні зуби, доглянутий зовнішній вигляд. Тому Ви можете порівняти різні види корму за складом і підібрати той, який підійде саме Вашій собаці.

Купити якісний корм для собак з рибою можна, завітавши в інтернет-магазин Petko. Ми пропонуємо широкий асортимент повноцінного і здорового харчування для домашніх тварин за прийнятними цінами з доставкою в будь-яке місто в Україні.

Види сухих кормів для собак та особливості складу для різних порід

Види сухих кормів для собак

Існують різні види сухих кормів для собак, залежно від особливостей домашнього вихованця. На сучасному ринку представлені корми різних торгових марок і виробників, різного класу – преміум класу, супер преміум класу. Є корми для тварин різного розміру –дрібних і великих порід.

Сухі корми також розрізняються в залежності від особливих потреб собаки. Наприклад, представлено сухе харчування для стерилізованих тварин, з акцентом на здорову шерсть і зуби, гіпоалергенне харчування, їжа для тварин з захворюваннями сечокам'яної хвороби, з акцентом на оптимізацію ваги та інші. Також є харчування для різних віків собак – для цуценят, для дорослих собак і старшого віку.

Важливим моментом вибору харчування для домашніх вихованців є розбір складу корму. Важливо, щоб сухе харчування для вихованців включало до свого складу достатня кількість м'ясних інгредієнтів. Наприклад, якщо Ви купуєте корм для собак з ягням, то на першому місці у складі повинно бути саме м'ясо.

Також важливо оцінити в складі сухого харчування для собак наявність протеїну, клітковини, жирів, мінералів (наприклад, кальцій і фосфор) і вітамінів різних груп (наприклад, А, В, Д). Сухі корми холистики для вихованців повинні включати в себе такі складові, як і харчування для людей.

Що не повинен включати склад хорошого сухого корму для собак?

Вивчаючи склад хорошого сухого корму для собак, слід звертати увагу не тільки на корисні компоненти, а також простежити за тим, щоб у складі не було різних речовин, які можуть негативно впливати на здоров'я Вашого улюбленця.

Сухе харчування для домашніх вихованців не повинна містити таких компонентів, як пальмове масло і крохмаль. Наявність цих інгредієнтів говорить про те, що виробники економлять на виготовленні кормів, а склад не відповідає потребам тварини.

Також за складом корму має бути чітко зрозуміло, який тваринний білок в нього входить. Тобто серед компонентів і складових сухого харчування не повинно бути субпродуктів та м'яса без зазначення їх походження. Наприклад, якщо Ви купуєте корм для собак з індичкою, то у складі повинно бути зазначено саме м'ясо індички.

Ще одним важливим моментом є барвники і різні хімічні добавки, які у складі можуть бути вказані, як Е і цифровий код. Звертайте увагу на наявність таких компонентів, так як їх у складі гарного харчування для домашніх тварин бути не повинно.

Рекомендуємо Вам переглядати відгуки про кормах для вихованців, оцінювати склад інгредієнтів, а також по харчовій цінності і наявності вітамінів і мінералів різних груп. Такий підхід до вибору харчування буде оптимальним для здоров'я Вашої тварини.

Розбір і порівняння складів сухих кормів для собак найпопулярніших брендів в Україні

Для того щоб Ви могли вибрати найбільш оптимальний для Вас варіант сухого харчування для домашнього улюбленця, пропонуємо розглянути основні компоненти найбільш популярних виробників кормів. Порівняння сухих кормів для собак допоможе Вам зробити найкращий вибір.

Найпопулярніші бренди харчування для собак:

Порівняння сухих кормів для собак

  • Роял Канін;
  • Фест Чойс;
  • Акана;
  • Адванс;
  • Арден Гранж;
  • Брит, Хіллс;
  • Грандорф;
  • Монж;
  • Натур Протекшн;
  • Нутрам.

Зазначені корми для тварин включають до складу достатня кількість м'ясних або рибних інгредієнтів, в залежності від виду корму, злакові складові, необхідні для здоров'я собак, овочеві компоненти, необхідні для справної роботи ШКТ, також вітаміни різних груп, кальцій і фосфор.

Замовити якісний корм для собак з качкою, індичкою, куркою, яловичиною та інші види харчування можна в інтернет-магазині Petko (Україна). Ми пропонуємо харчування для собак різних порід, вікових груп з різними особливостями за мінімальними цінами в країні.

Перейти в каталог