Інтернет магазин Petko
Укр
  • Пн.-Пт. - 1000-1800
  • Сб., Нд. - вихідний

Договір публічної оферти

Публічний договір (Оферта) на замовлення, придбання, продаж і доставку товарів Цей договір між ФОП Яскевич Вадим Олександрович, який діє на підставі свідоцтва про державну реєстрацію № 20720000000043149 від «05» червня 2018 року в подальшому «Продавець» і користувачем послугами інтернет- сайту, в подальшому - «Замовник», є договором доручення на замовлення, придбання та доставку товарів і визначає основні умови замовлення, придбання та доставки товарів через інтернет Зоомагазин Petko Покупець, діючи з метою придбання Товару, приймає умови цього договору купівлі-продажу товарів (далі - Договір) на наступних умовах.

1. Визначення термінів
1.1. Публічна оферта (далі - «Оферта») - публічна пропозиція Продавця, адресована невизначеному колу осіб, укласти з Продавцем договір купівлі-продажу товару дистанційним способом (далі - «Договір») на умовах, що містяться в цій Оферті, включаючи всі Додатки.

1.2. Замовлення - рішення Замовника замовити товар і його доставку, оформлене в інтернет-магазині і / або доручення на придбання і доставку товарів.

2. Загальні положення
2.1. Наведена нижче інформація є офіційною пропозицією (офертою) інтернет-магазину https://petko.com.ua будь-якій фізичній особі (далі - Покупець) укласти договір купівлі-продажу товарів. Зазначений договір є публічним, тобто. Е. Відповідно до статті 633 Цивільного кодексу України його умови однакові для всіх покупців.

2.2. Згідно зі статтею 642 Цивільного Кодексу України повним і беззастережним прийняттям умов даної пропозиції (оферти), що підтверджує укладення Договору купівлі-продажу товарів на запропонованих нижче умовах, є факт оформлення та підтвердження замовлення.

2.4. Оформленням Замовлення Покупець підтверджує узгодження і безумовне прийняття ним умов цього пропозиції (оферти).

2.5. Укладаючи Договір (тобто акцептуючи умови справжнього Пропозиції (Пропоновані можливості) шляхом оформлення Замовлення), Покупець підтверджує наступне:

а) Покупець цілком і повністю ознайомлений, і згоден з умовами цієї пропозиції (оферти);

б) він дає дозвіл на збір, обробку та передачу персональних даних на умовах, визначених нижче в Застереженні щодо збору, обробки та передачі персональних даних дозвіл на обробку персональних даних діє протягом усього терміну дії Договору, а також протягом необмеженого терміну після закінчення його дії. Крім цього, укладенням Договору Замовник підтверджує, що він повідомлений (без додаткового повідомлення) про права, встановлених Законом України "Про захист персональних даних", про цілі збору даних, а також про те, що його персональні дані передаються Продавцю з метою можливості виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. Замовник також погоджується з тим, що Продавець має право надавати доступ та передавати його персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень Замовника, не змінюючи при цьому мета обробки персональних даних. Обсяг прав Замовника, як суб'єкта персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних" йому відомий і зрозумілий.

3. Ціна товару
3.1. Ціна на кожну позицію Товару вказана на сайті Інтернет-магазину.

3.2. Продавець має право в односторонньому порядку змінити ціну на будь-яку позицію Товару.

3.3. У разі зміни ціни на замовлений Товар Продавець зобов'язується проінформувати Покупця про зміну ціни Товару.

3.4. Покупець має право підтвердити або анулювати Замовлення на придбання Товару, якщо ціна змінена Продавцем після оформлення Замовлення.

3.5. Зміна Продавцем ціни на оплачений Покупцем Товар не допускається.

3.6. Продавець вказує вартість доставки Товару на сайті Інтернет-магазину або повідомляє Покупцеві при оформленні замовлення Оператором.

3.7. Зобов'язання Покупця по оплаті Товару вважаються виконаними з моменту надходження Продавцю коштів.

3.8. Розрахунки і оплата між Продавцем і Покупцем за Товар здійснюються способами, зазначеними на сайті Інтернет-магазину petko в розділі « Доставка і оплата ».

 4. Оформлення замовлення
4.1. Замовлення Товару здійснюється Покупцем через менеджера по телефонам:

☎ 044 229 07 10
     ☎ 063 185 75 20
     ☎ 066 371 35 01
     ☎ 097 591 26 18  

або через сервіс прийому он-лайн заказів на сайті Інтернет-зоомагазина petko.com.ua

4.2. При реєстрації на сайті Інтернет-магазину Покупець зобов'язується надати наступну реєстраційну інформацію:

4.2.1. прізвище, ім'я, по батькові Покупця або вказаної ним особи (одержувача);

4.2.2. адреса, за якою слід доставити Товар (якщо доставка до адреси Покупця);

4.2.3. Адреса електронної пошти;

4.2.4. контактний телефон.

4.3. Найменування, кількість, артикул, ціна обраного Покупцем Товару вказуються в кошику Покупця на сайті Інтернет-магазину.

4.4. Якщо Продавцю необхідна додаткова інформація, він має право запросити її у Покупця. У разі ненадання необхідної інформації Покупцем, Продавець не несе відповідальності за надання якісної послуги Покупцю при покупці товарів інтернет-маркеті.

4.5. При оформленні Замовлення через Оператора (п. 4.1. Цієї Оферти) Покупець зобов'язується надати інформацію, зазначену в п. 4.2. цієї Оферти.

4.6. Ухвалення Покупцем умов цієї Оферти здійснюється за допомогою внесення Покупцем відповідних даних в реєстраційну форму на сайті Інтернет-магазину або при оформленні Замовлення через Оператора. Після оформлення Замовлення через Оператора дані про Покупця реєструються в базі даних Продавця.

4.7. Покупець несе відповідальність за достовірність наданої інформації при оформленні Замовлення.

4.8. Договір купівлі-продажу дистанційним способом між Продавцем і Покупцем вважається укладеним з моменту електронного оформлення замовлення на сервісі сайту Інтернет-магазину або видачі Продавцем Покупцеві касового або товарного чека або іншого документа, що підтверджує оплату Товару.

5. Доставка і оплата товару
5.1. Способи, порядок і терміни доставки і оплати товарів вказані на сайті в розділі « Доставка і оплата ». Порядок і умови доставки замовленого товару Покупець погоджує з оператором Інтернет-магазину в момент оформлення покупки.

5.2. Право власності та ризик випадкової втрати або пошкодження товару переходить до Замовника або його Представнику з моменту отримання товару шляхом і підписання Сторонами товарного чека і / або замовлення (і / або доручення на придбання і доставку товару) на доставку.

5.3. Доставка товару здійснюється власними силами співробітниками Інтернет - магазину petko, згідно з умовами доставки, або із залученням третіх осіб (перевізника).

5.4. При отриманні товару Замовник повинен у присутності представника кур'єра перевірити відповідність Товару якісним і кількісним характеристикам, (найменування товару, кількість, комплектність, термін придатності).

5.5. Замовник або Представник Замовника під час приймання товару підтверджує своїм підписом в товарному чеку і / або замовленні на доставку товарів, що не має претензій до кількості товару, зовнішнім виглядом і комплектності товару.

6. Повернення товару
6.1. Повернення товару в Інтернет-магазин проводиться згідно чинного законодавства України.

6.2. Повернення товару в Інтернет-магазин проводиться за рахунок Покупця.

6.3. При поверненні Покупцем товару належної якості, Інтернет-магазин повертає йому сплачену за товар грошову суму за фактом повернення товару за вирахуванням компенсації витрат Інтернет-магазину пов'язаних з доставкою товару Покупцеві.

7. Відповідальність сторін
7.1. Продавець не несе відповідальності за шкоду, заподіяну Покупцеві внаслідок неналежного використання Товарів, попередньо замовлених в межах Сервісу https://petko.com.ua/ і придбаних у Продавця.

7.2. Продавець не несе відповідальності за неналежне, несвоєчасне виконання Замовлень і своїх зобов'язань в разі надання Покупцем недостовірної або помилкової інформації.

7.3. Продавець і Покупець несуть відповідальність за виконання своїх зобов'язань відповідно до чинного законодавства України і положень цього Договору.

7.4. Звертаючись до нас або залишаючи коментарі на сайті, ви несете відповідальність, що дане повідомлення не є незаконним, шкідливим, загрозливим, наклепницьким, ображає моральність, порушує авторські права, пропагує ненависть і / або дискримінацію людей за расовою, етнічною, статевою, релігійною, соціальною ознаками, містить образи на адресу конкретних осіб або організацій, а також будь-яким іншим чином порушує чинне законодавство України. Ви погоджуєтеся, що будь-яке ваше повідомлення сайт petko.com.ua може видаляти без вашого на те згоди, а також безоплатно використовувати на свій розсуд. Сайт не несе відповідальності за будь-яку інформацію розміщену користувачами сайту.

 7.5. Продавець або Покупець звільняються від відповідальності за повне або часткове невиконання своїх зобов'язань, якщо невиконання є наслідком форс-мажорних обставин як: війна або військові дії, землетрус, повінь, пожежа та інші стихійні лиха, що виникли незалежно від волі Продавця і / або Покупця після укладення цього договору. Сторона, яка не може виконати свої зобов'язання, негайно повідомляє про це іншу Сторону.

8. Інформаційні повідомлення
8.1. Реєструючись на сайті Інтернет-магазину, Покупець дає Продавцю згоду на отримання інформаційних повідомлень від Продавця і його партнерів, що діють на підставі договору з Продавцем, за допомогою служб коротких повідомлень (SMS) і електронної пошти.

8.2. У будь-який момент Покупець має право відмовитися від отримання такої розсилки, написавши повідомлення на petkoukraine@gmail.com

9. Правила використання матеріалів, розміщених на сайті Інтернет-магазину petko.com.ua
9.1. Сайт Інтернет-магазину містить матеріали, товарні знаки, фірмові найменування та інші охоронювані законом матеріали, включаючи, але не обмежуючись, тексти, фотографії, графічні зображення, музичні та звукові твори.

9.2. Весь зміст сайту Інтернет-магазину petko.com.ua охороняється законодавством України.

9.3. Покупець не має права використовувати матеріали, розміщені на сайті інтернет магазину petko.com.ua, як то: вносити зміни, публікувати, передавати третім особам, брати участь у продажу або поступку, створювати похідні роботи і ін.

10. Інші умови
10.1. Цей договір укладено на території України і діє в рамках законодавства України.

10.2. Недійсність будь-якого пункту або частини цього договору не веде до недійсності договору в цілому.

10.3. Всі суперечки, що виникають між Покупцем і Продавцем, вирішуються шляхом переговорів. У разі недосягнення врегулювання спірного питання, Покупець або Продавцем можуть звернутися за вирішенням спору до судових органів відповідно до чинного законодавства.

10.4. Продавець має право вносити зміни в текст цього договору на власний розсуд в будь-який момент і без попереднього повідомлення Покупців. Актуальна (діюча) редакція договору завжди доступна на сайті за адресою https://petko.com.ua

10.5. Відсутність підписаного між Продавцем і Покупцем примірника цього договору на паперовому носії, з проставленням підписів сторін, в разі проведення по ньому фактичної оплати Покупцем, не є підставою визнання цього Договору не укладеним. Проведення оплати у відповідності зі зробленим Замовленням на сайті Інтернет-магазину вважається акцептом Покупця (відповідно до ст. 642 і гл. 54 Цивільного кодексу України) і є моментом вступу Договору в силу.

10.6. При виникненні претензій Споживач повинен звернутися в Службу підтримки Продавця за телефонами або по електронній пошті, вказаній на сайті в розділі « Контакти ».

 

.